Українознавство » Культура » Кухня » Банош з грибами

Банош з грибами

01-06-2025
0
3


Інгредієнти:

бринза — 150 г   білий гриб

сметана 1 скл. цибуля

вода — 1 скл.  кукурудзяна крупа — 2 скл.

сало/м'ясо — 100 г

Приготування

Сметану розводити з невеликою кількістю води й довести до кипіння. Туди ж додайте кукурудзяної крупи й на мінімальному вогні розтирайте ложкою по колу доти, поки на поверхню виступлять краплинки масла.

Сало підсмажте на сковороді. Стоплені шматочки сала відкладіть, а на жиру підсмажте дрібно нарізану цибулю, додайте до них прорізаний на шматочки заморожений білий гриб, підсмажте. Натріть бринзу. Готовий банош викладіть на тарілку, з одного боку, скраю, покладіть смажене сало, з іншого - гриби з цибулею, з третього - сир, з четвертого - тертий пармезан. Поперчіть.

Смачного!


_ _ _ _ _
Ключові слова: українські традиції, звичаї, Кухня, Банош з, культура.

Додати коменар:

Ім'я:   E-Mail:  
Введіть код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий