Інгредієнти:
бринза — 150 г
білий гриб
сметана — 1 скл.
цибуля
вода — 1 скл.
кукурудзяна крупа — 2 скл.
сало/м'ясо — 100 г
Приготування
Сметану розводити з невеликою кількістю води й довести до кипіння. Туди ж додайте кукурудзяної крупи й на мінімальному вогні розтирайте ложкою по колу доти, поки на поверхню виступлять краплинки масла.
Сало підсмажте на сковороді. Стоплені шматочки сала відкладіть, а на жиру підсмажте дрібно нарізану цибулю, додайте до них прорізаний на шматочки заморожений білий гриб, підсмажте. Натріть бринзу. Готовий банош викладіть на тарілку, з одного боку, скраю, покладіть смажене сало, з іншого - гриби з цибулею, з третього - сир, з четвертого - тертий пармезан. Поперчіть.
Смачного!
_ _ _ _ _
Ключові слова: українські традиції, звичаї, Кухня, Банош з, культура.