Українознавство » Культура » Кухня » Солянка з м'ясом

Солянка з м'ясом

01-06-2025
0
1


Інгредієнти:

яловичина 700 г;том. паста — 5 ст. лож.;

цибуля — 150 г; вода — 5 л;

морква — 150 г;  огірок (солений) — 200 г;

лимон — 1 шт.;спеції — до смаку;

Приготування

У каструлю набираємо води і кладемо туди яловичину, яку варимо на невеликому вогні протягом півтори години, всю накип прибираємо. Потім дістаємо м'ясо, даємо йому трохи охолонути й нарізаємо. Подрібнюємо огірки та цибуля, морква пропускаємо через тертку. М'ясні делікатеси подрібнюємо і обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Потім обсмажуємо на сковороді цибулю, додаємо до нього моркву і через деякий час огірки. Додаємо до цієї маси томатну пасту і продовжуємо готувати ще 5 хвилин.

Кип'ятимо бульйон, додаємо яловичину і продовжуємо варити близько 5 хвилин. Потім додаємо каперси (за бажанням) і нашу обжарку з овочів (огірки, цибуля, морква). Після цього наливаємо 0.5 склянки розсолу і варимо протягом 5 хвилин. Тепер додаємо подрібнену зелень, перець і сіль, кладемо лаврушку. Чекаємо 20 хвилин коли солянка настоїться, лаврушку прибираємо, суп розливаємо по тарілках, після чого прикрашаємо маслинами і шматочками лимона.

Смачного!


_ _ _ _ _
Ключові слова: українські традиції, звичаї, Кухня, Солянка з, культура.

Додати коменар:

Ім'я:   E-Mail:  
Введіть код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий