Українознавство » Культура » Кухня » Вареники з вишнею

Вареники з вишнею

01-06-2025
0
2


Інгредієнти:

вода 150 мл;

яйця3 шт.;


цукор200 г;


вишня1 кг;

Приготування:

З вишень виколупити кісточки. Засипати очищені ягоди цукром, перемішати і дати постояти, поки вони пустять сік. Відцідити вишні, а вишневий сік прокип'ятити з цукром.

З вишень, загорнених у власному соку, просто злити сік.

порізати в ковбаску, нарізати кружечками, вмочити їх у борошно з двох сторін і розкачати в коржі.
На кожен коржик покласти кілька вишень і зліпити вареник.

Відварити вареники в киплячій підсоленій воді. Витягнути шумівкою і розкласти на таці або великому плоскому блюді, дати злегка підсохнути і перевернути на інший бік.

Їсти вареник, тримаючи рукою, надкусивши і заливаючи всередину вишневий сироп або рідкий мед, а можна і те, і інше - і побільше.

Смачного!


_ _ _ _ _
Ключові слова: українські традиції, звичаї, Кухня, Вареники з, культура.

Додати коменар:

Ім'я:   E-Mail:  
Введіть код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий