Деруни

01-06-2025
0
1

Інгредієнти:

картопля — 5 шт.; олія;

цибуля — 0.5 шт.; сіль, перець.

яйце — 1 шт.;

борошно — 2-3 ст. лож.;


Приготування:

Картоплю очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці, подрібнити у блендері або ж перекрутити через м'ясорубку.Цибулюочистити і натерти на дрібній тертці, або ж подрібнити за допомогою блендера.

У картопляно-цибульну суміш додати яйце, сіль, чорний мелений перець, борошно.Тісто перемішати до однорідності.На розпечену сковороду налити рослинне масло, викладати столовою ложкою картопляну масу у вигляді невеликих млинців.Обсмажити млинці з двох сторін на середньому вогні до рум'яної скоринки.

Вогонь зменшити, накрити сковорідку кришкою і згасити їх ще три хвилини.

Смачного!


_ _ _ _ _
Ключові слова: українські традиції, звичаї, Кухня, Деруни, культура.

Додати коменар:

Ім'я:   E-Mail:  
Введіть код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий